קבבוני עוף של עינת
קבבוני עוף של עינת
על בסיס מתכון של הבלוגרית יונית צוקרמן
רכיבים:
½ קילו חזה עוף
1 בצל גדול חתוך ומטוגן עם כפית שמן (במידת הצורך נוסיף מים לאידוי הבצל)
קישוא גדול מגורד
גזר גדול מגורד
2 פרוסות לחם קל
3 כפות פירורי לחם
ביצה אחת
⅓ צרור פטרוזיליה
מלח, פלפל, פפריקה, בהרט
כפית אבקת אפיה
אופן הכנה:
לשים את כל החומרים בקערה.
את שתי פרוסות הלחם להרטיב ולפורר לתערובת. לתת לתערובת לנוח 5 דקות.
לחמם מחבת פסים , לרסס שמן ולכדרר קציצות להשטיח קצת ולטגן במחבת עד שעשוי טוב.
איך נתייחס:
המתכון מכיל כ 1475 קלוריות.
בחלוקה ל 19 קבבונים כל קבבון יהיה מנת חלבון אחת.
